DRAGĂ M.!

Dragă M.,

Îți scriu pentru că m-am cam săturat să mă privești de sus! Mi-a ajuns cuțitul la os! Nu mai putem continua așa! În relația noastră trebuiesc clarificate niște aspecte extrem de importante!

Știu deja că de luni până vineri suntem toți doctori, avocați, economiști sau corporatiști și muncim pentru alții, însă când se sună de weekend, lăsăm realitatea deoparte și ne scufundăm într-o alta lume paralelă, creată de noi, unde ne dăm mari afaceriști și strategi.

Recunoaște că abia aștepți sâmbăta ca să ne inviți la tine să jucăm X, pentru că ești tu mare planificator și l-ai jucat de N-șpe mii de ori și câștigi de fiecare data! Iar după ce câștigi, schițezi fățuca aceea modestă și accepți laudele, deși în sinea ta se țipă cu surle, trâmbițe și fanioane ”Daaaaa! Daaaa! V-am făcut-o și de data aceasta!!! Ho-Ho-ho! Cine e cel mai miștoooo?„

Dragul meu, tu mare doctor și strateg, unicul și irepetabilul câștigător al schemelor de expansiune din multe jocuri de societate, tu cel care taie cu talent în țesuturile musculare umane și repară guri cariate și ne-detartrate! 

Cubul_Rubik_002

Te provoc să schimbăm obiceiurile deja învechite și să ne jucăm cu cubul Rubik! Pun pariu că degetele tale îndemânatice se vor încâlci la răsucirea acestuia, iar creierașul tău va scoate fum și aburi la combinațiile rezultate. Știu că un puzzle tridimensional ți-ar părea floare la ureche, dar am achiziționat eu două de la OXYGAME, mai deosebite, așa că ne putem bate în tandem. 

Sau mai am o idee! 

Ligretto_003

Ce-ar fi dacă ți-ai pune la încercare și viteza de reacție într-o partidă de Ligretto? Nu este un joc complicat, trebuie să fii rapid și isteț, nu neg că nu ai fi, dar poate așa realizezi că podiumul poate fi și al meu! Sau dacă ai dubii, am putea să îți păstrăm un eventual loc 3 în cazul în care mai joacă și nepoțelul meu de 8 ani cu noi 😀 Să știi că o să vezi în teancul de cărți mai multe culori, dar sunt convinsă că o să devii roșu de furie după ce pierzi! 

Scuză-mi ironia, dar chiar aștept să te văd înfrâns.

Ce zici? Ai planuri pentru weekendul acesta?

Semnat: Miha 

 

Notă: Acest articol a fost scris pentru proba a 12-a competiției Spring SuperBlog 2019

Un gând despre „DRAGĂ M.!

  1. Pingback: Proba 12. Provocare de weekend pentru gașca ta de prieteni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s